Durdura Bilen Buyursun...!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Durdura Bilen Buyursun...!!!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ?

+3
shofker
Art[H]euS
chazy
7 posters

Sizce Bir Gün TürkLer Uzaya CıkabiLcekmi ? :D
Hiiiiç sanmıyorum
Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Vote_lcap33%Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Vote_rcap
 33% [ 3 ]
Umudum var
Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Vote_lcap44%Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Vote_rcap
 44% [ 4 ]
Kesin çıkacaklar
Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Vote_lcap22%Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Vote_rcap
 22% [ 2 ]
Toplam Oylar : 9

YazarMesaj
chazy

Rep :
Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Right_bar_bleue

Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Empty
MesajKonu: Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ?   Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 1:29 am

Soru net Very Happy:D NeiL Amstrong warmıdır aramızda Very Happy:D:D
Art[H]euS
Modaratör
Modaratör
Art[H]euS

Rep :
Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Left_bar_bleue35 / 10035 / 100Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ?   Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 1:30 am

cıkarlar abi türklerde baya ilerleme var ben kendi ulusuma inanıyorum...
shofker
Modaratör
Modaratör
shofker

Rep :
Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ?   Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 1:43 pm

Umudum Var Very Happy
kit_34

kit_34

Rep :
Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ?   Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 3:37 pm

uzay kesmez bizi ben söliim başka yerlere bile çıkarız bizz Very Happy
!bRaH!M

!bRaH!M

Rep :
Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ?   Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 2:57 pm

Bırakalım Neil Amstrong 'lar çıksınlar Dünya bize kalsın !! Smile
GuardiaN

GuardiaN

Rep :

MesajKonu: Geri: Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ?   Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 4:58 pm

İbo nun zihniyetle biraz zor
Mr.CuCu
Modaratör
Modaratör

Rep :
Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ?   Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ? Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 8:17 pm

bence çıkarız.! Bu soruyu yanıtLamak için kendimden yola cıktım ve buna kara verdim lol!

Sizce TürkLer Uzaya cıkabiLecekmi ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-